3 tips voor het opfleuren van je woonkamer

De kerstboom en alle andere gezellige kerstversiering zijn alweer een tijdje de deur uit. Daarmee gaat vaak ook een stukje gezelligheid in je woonkamer verloren. Merk je de laatste weken dat je het niet meer zo sfeervol vind in je eigen huis? Lees dan vooral verder! In deze blog geven we je namelijk 3 top tips om je woonkamer op een simpele manier weer op te fleuren!

Tip 1: Vloerkleed

Een vloerkleed in je woonkamer is helemaal hip op dit moment. Dit is ook niet zo gek, want een vloerkleed is een topaccessoire! Niet alleen is een vloerkleed lekker warm aan je voetjes, met name tijdens de wintermaanden, het brengt ook kleur en gezelligheid in huis. Ze zijn verkrijgbaar in super veel verschillende prints, kleuren en designs en zo kun je alle kanten op. Voor ieder interieur is er wel een passend vloerkleed verkrijgbaar.

Tip 2: Kaarsjes

De echte donkere dagen zijn dan wel voorbij, ook in januari en februari is het ’s avonds nog vroeg donker. Kaarsjes aansteken zorgt dan voor een gezellige sfeer. Heb je veel donkere kaarsen in huis? Vervang deze alvast door kaarsen in vrolijke kleuren of pastelkleuren. Dit zorgt voor meer licht en zo is het ook overdag al extra gezellig.

Tip 3: Bloemen, bloemen, bloemen

Niets brengt meer sfeer in je huis dan een prachtige bos bloemen. Daar wordt toch iedereen vrolijk van? Laat een bos bloemen opmaken met je favoriete kleuren of laat je door de bloemist verrassen door kleuren die je zelf niet zomaar zou kiezen. Bloemen maken gelukkig en brengen het voorjaar alvast in je huis. Geen zin om naar de bloemist te lopen? Laat je bloemen bezorgen!

Extra tip: zet ook wat mooie, groene planten neer. Deze blijven lang(er) leven, als je ze geen water vergeet te geven tenminste!