Alternatieven voor een normaal bed

Ga je de logeerkamer inrichten en heb je maar beperkt de ruimte? Dan is het zonde om hier een normaal bed in te plaatsen dat alle ruimte inneemt. Deze ruimte zou je anders ook kunnen gebruiken om te sporten, werken, schilderen, spullen op te slaan of om hobby’s te beoefenen. Ben je benieuwd welke alternatieven voor een normaal bed er zijn die jij kunt gebruiken om de logeerkamer slim mee in te richten? Lees dan snel verder voor de beste tips.

Ruimtebesparende alternatieven voor reguliere bedden in de logeerkamer 

Zoals hierboven beschreven zijn er tal van alternatieven voor reguliere bedden die jij kunt gebruiken om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte in je logeerkamer. Veel mensen denken bij een alternatief voor een gewoon bed aan dingen zoals lelijke inklapbare campingbedjes of opblaasbare luchtbedden, maar er zijn veel meer mooie en stijlvolle mogelijkheden! Hieronder worden de beste alternatieven voor een gewoon bed in de logeerkamer toegelicht. 

 

Een luxe slaapbank

Een slaapbank alleen iets voor studenten? Think again! Tegenwoordig zijn er prachtige slaapbanken die gemaakt zijn in stijlvolle designs om je logeerkamer helemaal mee af te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie design slaapbank in origineel Scandinavisch design? Deze slaapbanken zijn voorzien van de meest comfortabele kussens van hoogwaardige materialen in rustige en luxe designs. De slaapbanken zijn verkrijgbaar voor één en twee personen en in uiteenlopende kleuren. Zo kun je jouw logeerkamer prachtig inrichten zonder in te hoeven leveren op de beschikbare ruimte! 

Een handig horizontaal of verticaal opklapbed 

Heb je beperkt de ruimte in je logeerkamer en wil je in deze kamer ook kunnen werken of studeren? Maak dan gebruik van ingenieuze opklapbedden, zoals het Opklapbed Academy 114 van Sasa Store. Dit opklapbed is een éénpersoons opklapbed dat opgeklapt omgetoverd wordt tot een kast met schuifdeuren en royaal bureau van wel twee meter lang. Is het bed uitgeklapt, dan is het een comfortabel bed met een solide aluminium frame en extra latten voor optimaal comfort. Ook zijn er één- en tweepersoons opklapbedden verkrijgbaar die volledig om te toveren zijn tot een bank, een kast met eettafel. 

 

Opvouwbaar matras 

Wist je dat er ook opvouwbare matrassen bestaan? Deze matrassen zijn drievoudig en kun je ontvouwen tot een comfortabele slaapplaats. Dit is een ideale manier om in korte tijd en prettige slaapplek te creëren die het comfort van een matras biedt, met het gebruiksgemak en minimale gebruik van de ruimte van een opblaasbed. Het matras is gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen door de handige draagriem. Ook kan een opvouwbaar matras ook goed gebruikt worden om kinderen op te laten spelen. Er zijn opvouwbare matrassen verkrijgbaar van verschillende stofsoorten, zoals wol, grof geweven materiaal of katoen. De matrassen zijn van een hoge kwaliteit en bevatten sg30 schuim voor optimaal slaapcomfort. De matrassen hebben (als ze volledig zijn uitgevouwen) een afmeting van 55 bij 189 bij 9 centimeter.