Een slaapkamer die echt bij je past

slaapkamer

Je slaapkamer is meestal waar jij de meeste uren van de dag wilt zijn. Het is tenslotte waar je in bed kan liggen. En aangezien je 8 uur per dag moet slapen, is lekker liggen prioriteit. Een belangrijke kamer dus. Er mooi uitzien kan er dus ook wel meteen bij worden meegenomen. Hier kan je inspiratie vinden

Moderne en luxe slaapkamers

Iedereen heeft een andere stijl die hij of zij leuk vind. En een ander beeld wat zij willen vertonen. En het mooie aan je slaapkamer is dat het echt je eigen plek is en je kan van maken wat je wilt. Toch kiezen de meeste vaak voor de moderne slaapkamer look. Wat begrijpelijk is. Deze stijl geeft een lekker strak en nette indruk.

Hoe zet je dan een moderne stijl slaapkamer neer? Je begint ten eerste met een witte kleur. Of een andere tijdloze kleur. Ook de kleur van de vloer is erg belangrijk. Zwarte randen en dat soort effecten helpen er ook bij. In de zelfde kleur stijl als de kamer, neem meubels die op maat gemaakt zijn zodat het goed in de kamer sluit. Zorg er dan ook voor dat je een zo laag mogelijk aantal heb aan de meubels. Dit zorgt voor een ruimer inzicht.

De verlichting in de kamer is ook een belangrijk punt. Als je ramen hebt, maak ook hier een decoratie van die er bij past. De lichtinval kan een aantal delen van de kamer oplichten waarvan jij graag wilt dat het opvalt. Het zelfde effect kan je ook behalen met lampen. Een stijlvolle lamp die ook mooi is afgewerkt, waarvan het licht het zelfde is als dat van de buitenwereld.

Het opvrolijken of iets meer kleur brengen in de kamer wat het nog wel modern houd? Dat kan je simpel weg doen met af en toe een andere kleur erin te brengen. Een schilderij aan de muur, een mooi en zacht tapijt op de vloer of kussens op het bed.

Sprekend er over. Het bed is tuurlijk het centrale midden punt van de slaapkamer. Een stijlvol en strak opgemaakt bed brengt de kamer bij elkaar. En de netste manier van opmaken is met een wit of zwart deken, en twee witte kussen. Dit kan je ook wat meer kleur geven met, zoals eerder vernoemt, kussens. De kussens die matchen met andere gekleurde onderdelen in de kamer zorgen ervoor dat het nog georganiseerd blijft.

Mocht je nou ook zo’n slaapkamer willen. Maar je kan gewoon niet fysiek het bed makkelijk in en uit. Dan is er altijd een hoog laag bed te vinden die alsnog hier in zou kunnen passen. Met het gemak dat jij altijd soepel kan gaan slapen.

Hulp bij het inrichten

Je bent nu fan van deze look. Maar je zou het alsnog niet zelf voor elkaar kunnen krijgen om het er zo goed uit te laten zien. Dat is geen probleem. Maak een afspraak waar de inrichters bij jou thuis langs komen en je hier bij kunnen helpen.