Help! Ik vermoed een wespennest in mijn garage

Wespen

Wespen bouwen graag nesten op plekken waar ze niet gehinderd worden door slecht weer, mensen of vijandige insecten. De garage is daarom een ideale plek voor een wespennest! Het is natuurlijk erg vervelend zodra je een wespennest in de garage aantreft. Je durft je auto, tractor of busje niet meer in, omdat je bang bent dat de wespen je gaan aanvallen. Begrijpelijk. Het is dus zaak deze zo snel mogelijk te verwijderen. Hoe? In deze blog lees je wat de gevolgen kunnen zijn van een wespennest in je garage en hoe je deze zou kunnen verwijderen.

 

Waarom in de garage en wat zijn de gevolgen?

De reden waarom de wespen zich in je garage nestelen is omdat de wespenkoninginnen in het voorjaar zoeken naar een geschikte plek om een wespennest te bouwen. De garage is daarom een uitstekende plek, aangezien het droogte, warmte en beschutting biedt. Zodra je een wespennest in je garage hebt geconstateerd, zijn er verschillende scenario’s die zich voor kunnen doen. Zo zou je je auto niet meer in of uit durven vanwege de vele wespen. Daarnaast zou je geen gereedschap of andere spullen durven pakken, de wespen zouden namelijk in alle kastjes en kistjes kunnen zitten en je aan kunnen vallen. In het ergste geval zouden de wespen zich kunnen verspreiden naar je woning en je ten laste kunnen worden in je woonkamer!

Schakel zo snel mogelijk een bestrijder in!
Heb je last van een wespennest in jouw garage, woning of bedrijfspand en ben je bang aangevallen te worden door de vliesvleugelig insecten ? Wespen bestrijden via jouw lokale wespenbestrijding doe je middels Wespennest Verwijderen. Het platform helpt je zo snel mogelijk in contact te komen met een bestrijder bij jou in de buurt. De aangesloten bestrijder beschikken over een professionele en milieuvriendelijke verdelging. Ze voorzien je daarnaast van een excellent advies om een volgend wespennest te voorkomen. Wacht niet te lang, voordat de bovenstaande gevolgen zich voordoen, en bel of mail vandaag nog naar Wespennest Verwijderen en je wordt binnen een mum van tijd geholpen!

Geplaatst onder