Inspiratie opdoen voor kerstverlichting en feestverlichting 2020

Wanneer jij je huis en tuin wil voorzien van kerstverlichting of feestverlichting is er een ruim aanbod te vinden.
Zowel voor verlichting in huis als daarbuiten, kan je veel inspiratie opdoen door online je ogen goed de kost te geven.

Kerstverlichting binnen

Lampjes voor in huis kunnen op veel manieren worden toegepast. Uiteraard heb je verlichting voor de kerstboom, maar er is zoveel meer mogelijk.
Zo kan je een schaal met kerstballen of andere kerstversiering op tafel zetten en hierin een kleine lichtslang doen. Heb je een grote vaas of glazen pot, dan zijn kleine lampjes daarin ook heel leuk. 

 

Zo creëer je op een eenvoudige manier veel kleine lichtbronnen. Op en top kerst in je hele huis. Als je rondom het plafond een lichtslang bevestigt, kan je de gewone verlichting heel goed uitlaten in de donkere dagen van december.

Kerstverlichting buiten

Zodra je een voet buiten de deur zet, kan het versieren beginnen. Op je voordeur kan je deurverlichting in de vorm van een kerstboom hangen. Heb je een kleine overkapping voor je huis, dan leent deze zich ook uitstekend voor een bundel licht. Hierbij kan je kiezen voor een warm gele kleur, maar een lichtslang die steeds van kleur verandert of knippert geeft ook een mooi effect.


Rendier ledverlichting is heel toepasselijk voor de kerstdagen. Dit kan je op een carport plaatsen, maar ook een prominente plek in je tuin geven. Over de tuin gesproken, een boom leent zich uitstekend voor boomverlichting. Door de hele boom te voorzien van een deken van lampjes creëer je enorm veel warmte in de tuin. Heb je een tuinhuis staan, dan is de ijspegelverlichting hier heel goed voor te gebruiken.

Feestverlichting

De decembermaand heeft meer te bieden dan alleen de kerstdagen. Het einde van het jaar wordt gekenmerkt door het afsteken van vuurwerk. Dit effect kan je zelf ook bereiken, door ster ledverlichting op te hangen. Hiermee heb je lang plezier van het vuurwerkeffect. 

 

Dit is ook goed te gebruiken bij een feest in een ander thema. Een lichtsnoer met ledlampen kan het hele jaar door worden gebruikt. Geef je een feest, dan kan je in de avonduren genieten van de warme uitstraling van de lampen.


Wil je deze gebruiken in de decembermaand, dan zal het effect er zeker niet minder om zijn.


Koop je vervolgens ook nog led ballonnen, dan heb je voor elke gelegenheid passende feestverlichting