Inspiratie voor je eigen spa aan huis

Droom jij al langer van een eigen spa bij je huis? Het creëren van een heuse spa hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wellicht kies je niet direct voor een grote zwemspa, maar geef je de voorkeur aan een compact model. Combineer zo’n spa met een overkapping, zodat je privacy gewaarborgd is. Je wilt voorkomen dat de buren mee kunnen genieten als je heerlijk met het gezin of vriendinnen aan het baden bent. Naast de spa zou je voor een opblaasbaar zwembad kunnen kiezen. Een plek om even af te koelen! Daarnaast is het de ideale plek voor je kinderen. Ze kunnen zich er heerlijk vermaken met hun vrienden en vriendinnen. In dit artikel vind je meer inspiratie voor een spa aan huis.

Jacuzzi met een overkapping in de tuin

Wie droomt er niet van een jacuzzi in de tuin? Tegenwoordig koop je zo’n spa al voor een paar duizend euro. Het is enkel nog zaak om er een geschikte plek voor te zoeken in de tuin. De spa wordt niet alleen gebruikt in de tuin bij villa’s. Ook bij een tussenwoning kan een spa goed tot z’n recht komen. Zoals reeds genoemd kun je de spa combineren met een overkapping, zodat je meer privacy hebt.

Tip: plaats rondom de spa verschillende vrolijke planten of bijvoorbeeld een korte strook met bamboe. Het geeft je een tropisch gevoel!

Sauna in plaats van een jacuzzi

In plaats van een jacuzzi zou je ook een sauna in de tuin kunnen plaatsen. Ook sauna’s hoeven helemaal niet zo duur te zijn, wanneer je deze in de uitverkoop aanschaft. Er zijn online diverse tuinwinkels te vinden die ze aanbieden. Combineer de sauna met een buitendouche, zodat je niet eerst naar de badkamer in huis hoeft om af te koelen na het gebruik van de sauna. Wil je de ultieme spa bij je huis? Kies in dat geval voor de combinatie van een sauna en jacuzzi!

Geplaatst onder