Manieren om jouw muren van mooie decoratie te voorzien

Heb je jouw woning helemaal netjes ingericht maar kijk je nog tegen saaie en kale muren aan? Daar kun je wat aan doen! Een muur voorzien van decoraties geeft je woning net iets meer aanzien en brengt een goede sfeer met zich mee. Hang bijvoorbeeld een mooi schilderij of persoonlijke foto’s op of een rekje waar je spullen op kwijt kan. Het kan ook leuk zijn om een muursticker aan te brengen. Je kunt zelfs je eigen muursticker ontwerpen om op jouw muur te plaatsen.

Schilderijen en foto’s ophangen

Schilderijen brengen vaak een mooi verhaal met zich mee wat je ertoe beweegt om deze een plekje in je woonkamer te geven. Mooie portretten of schilderijen van bekende schilders kom je vaak in woonkamers tegen. Velen zien het alleen als opvulling van een lege muur en er zijn mensen die een bepaalde band met de inhoud van het schilderij hebben. Foto’s van jezelf of van je gezin zijn ook heel leuk om in je woonkamer op te hangen en zorgen ervoor dat je altijd iets leuks hebt om naar te kijken.

Handig rekje om spullen op te bergen.

Je kunt ook makkelijk een rekje ophangen aan je muur waar je een aantal spullen op kwijt kunt. Spullen zoals boeken, beeldjes of souvenirtjes zijn ideaal om hierop te plaatsen. Er bestaan ook wandrekjes waar je kaartjes aan op kunt hangen.

Ontwerp je eigen muursticker

Het aanbrengen van een muursticker is tegenwoordig razend populair. Het leuke is dat je deze helemaal naar jouw wens kan ontwerpen. Bedenk een tekst die echt bij jou of de rest van het gezin past en geef deze tekst een mooi plekje in jouw woning. Een eigen ontworpen muursticker wordt ook vaak in slaapkamers gebruikt. Je kunt gemakkelijk via internet een eigen muursticker ontwerpen.