Tuinhout en composiet 100% kwaliteit 

Tuinhout en composiet 100% kwaliteit

Mannen en hout! Als ze er ergens raad weten met hout is het bij houthandel Jumbowood. Het kost je misschien wat inspanning om je man te weerhouden zelf aan te modderen, maar vanaf dan gaat alles vanzelf. Want bij Jumbowood kun je online terecht voor tuinhout tegen scherpe prijzen. Je kunt er terecht voor een los plankje maar ook voor complete tuinschermen, buitenvloeren, steigerhouten meubels of bijvoorbeeld tuinfakkels. En mocht jouw man echt niet van gedachten te brengen zijn, dan kun je bij Jumbowood altijd terecht voor al zijn vragen over het bouwen met hout.

Maar niet alleen hout wij doen ook veel in composiet vloeren en schuttingen.

Duo-wood : de mercedes onder de composiet buitenvloeren

Elegant,Duurzaam,geen onderhoud,blinde bevestiging,simpel te monteren. Wilt u een nieuw vlonder plaatsen of u huidige terras vernieuwen ? Dan kiest u natuurlijk voor Duowood een van de meest hoogwaardige en ecologisch verantwoorde hout kunstof composieten verkrijgbaar.Bijkomen op u terras na een lange dag keihard werken.Dit is nu mogelijk met Duowood.

Waarom Duo-wood hout kunstof composiet?

Composiet materialen zijn al lang niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.Composiet combineert de beste eigenschappen van meerdere materialen.Oorspronkelijk is composiet ontwikkeld voor de lucht en ruimtevaart.Met recht is composiet dan ook het materiaal van de toekomst.

Gemaakt van bamboo, houtvezels en kunstof doet het gepatendeerde en geregistreerde Duo-wood niet onder voor natuurlijke materialen.Bamboo is een van de snelst groeiende plantensoort ter wereld.Bamboo is dan ook een herbruikbare grondstof. Het gebruikte hout in Duo-wood is afkomstig uit plantages en niet uit tropische regenwouden.

De kunststofcomponent in duowood is HDPE en niet zoals bij vele andere merken PE.Door de hogere kwaliteit kunststof is de samenstelling van Duo-wood zeer homogeen en dus stabiel.