Verbouwing op de bovenverdieping

Op onze bovenverdieping is er sinds de bouw van onze woning weinig tot niets verbouwd of vernieuwd. Wel werd het een keer tijd voor een aantal aanpassingen en hier wouden we dan ook zo snel mogelijk mee beginnen. Zo begonnen we op de slaapkamers. Hier moest opnieuw worden behangen en geschilderd. Het schilderen en behangen werd vervolgens ook doorgetrokken naar de gang en de werkkamers op de bovenverdieping. Het idee was namelijk om wel op ons gehele bovenverdieping dezelfde stijl aan te houden. Hiervoor gingen we opzoek naar verschillende bedrijven die ons met alle verschillende verbouwingen konden helpen. Zo moest er een nieuwe badkamer komen, moest er een deel geschilderd worden en ook een deel behangen. Ook wouden we een nieuwe vloer op de hele bovenverdieping. Een groot project dus en hiervoor was een goede planning ook erg belangrijk zodat we nog wel op een normale manier konden leven in onze woning.

Schilderen en behangen van de bovenverdieping

De volledige bovenverdieping wouden wij graag zo snel mogelijk laten schilderen en behangen. In elke kamer was het de bedoeling dat dezelfde sfeer terugkwam. Nu hoefde niet op elke kamer hetzelfde behang of precies dezelfde kleur verf maar wel dezelfde stijl en kleur richting. Hiervoor gingen we opzoek naar het juiste schildersbedrijf dat ons hierin kon helpen. Bij zowel het schilderwerk als het behangen. Hiervoor kwamen we uiteindelijk uit bij Schildersbedrijf Rijssen en zij hebben bij ons zeer snel en vakkundig alles geschilderd en behangen. Via hun eigen site konden we een prijs berekenen en daardoor wisten we waar we aan toe waren en uiteindelijk kijken we hier ook erg tevreden op terug.  

Nieuwe badkamer laten plaatsen

Ook de nieuwe badkamer was toe aan vervanging. Sinds de bouw van onze woning zat deze badkamer er al in en steeds vaker kwamen we dingen tegen die begonnen te verouderen. Daarom hebben we ervoor gekozen om een compleet nieuwe badkamer te plaatsen. Badkamerwinkel Enschede heeft uiteindelijk ons perfect geholpen aan een nieuwe badkamer. Erg snel en vakkundig hebben zij ons een compleet nieuwe en moderne badkamer geplaatst waar wij nu al enige tijd enorm van genieten.

Geplaatst onder