Verlichting zorgt voor de ideale sfeer

Verlichting

Verlichting zorgt voor de ideale sfeer

Een van de belangrijkste dingen in je woning is de verlichting hiervan. In de meeste huizen zorgt deze voor de sfeer, heel de sfeer van je huis valt en staat dan vaak ook met de juiste keuze. Verlichting is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van je huis maar ook een van de belangrijkste kosten post, met de juiste verlichting zul je een veel lager energie rekening hebben. In deze post gaan we meer vertellen over het belang hiervan.

Verlichting en stijl 

Lampen vind je in allemaal soorten en maten, zodra je hebt besloten wat het stijl van je huis gaat worden kan je hiervoor gaan kijken. Heb je je woning zo ingericht dat het duurzaam moet zijn dan ga je voor verlichting dat duurzaam is, heb je je huis zo ingericht dat alles duur is en geld geen rol speelt dan koop je een hele dure hanglamp en hang je die aan de wal.

Voor iedere stijl is wel wat te vinden. Als je hiernaar opzoek bent dan kun je deze beter online gaan kopen, dat is meestal stukken goedkoper. Dit is niet altijd even handig, als je een hele dure lamp gaat halen dan is het misschien beter om dit in een echte winkel te doen waar je daarna ook met je problemen heen kunt. Wij hebben goede ervaring met onderstaande winkels :

  1. Hanglampen
  2. Led lampen

Zuinige verlichting 

Een van de grootste kosten van een woning is de energierekening, als je de juiste verlichting gebruikt kan je ervoor zorgen dat je telefoon rekening stukken lager uitvalt. Lampen in de woning gebruiken meestal heel veel energie dus als je de juiste lampen gebuikt kan dat zomaar tot wel 50% schelen in je energierekening.

Zuiniger hoeft niet lelijk te zijn tegenwoordig heb je heel veel led lampen die er heel mooi uitzien en toch heel weinig energie verbruiken. Het is goed om even op de energie label van een bepaalde lamp te kijken, dan zie je direct hoe zuinig of niet een lamp is.