Wanddecoratie trends in 2020

wanddecoratie

Je huis inrichten is zo makkelijk nog niet. Het kan behoorlijk lastig zijn om de goede combinaties te maken met verschillende kleuren. Ook kan het moeilijk zijn om iets leuks te vinden zodat de kamer wat minder saai oogt. Goede decoratie op de muren is daarvoor een hele goede oplossing. Er zijn verschillende dingen die je met de muren kunt doen zodat je huis er van binnen weer mooi uit ziet.

Schilderij

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een mooi schilderij aan de muur op te hangen. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten en maten schilderijen dat er voor ieder wat wils is. Toch zijn er ook een hoop mensen die er niet zo van houden om een schilderij aan de muur te hebben. Die kunnen er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een mooie foto af te laten drukken om die vervolgens aan de muur op te hangen. Het ophangen van een schilderij of foto kan een behoorlijk gedoe zijn. Je slaat natuurlijk ook nog een gat in het stucwerk omdat je een spijker in de muur moet hebben. Als je dat niet wil kun je velcro tape op Tapir.nl kopen. Velcro tape zorgt ervoor dat je geen gat in de muur hoeft te slaan en toch je schilderij kunt ophangen.

Behang

Een ander kleurtje behang kan je kamer al een hele andere look geven. Je kunt één kamer in een weekend helemaal van nieuw behang voorzien. Het is wel belangrijk dat je de kleur zorgvuldig uitkiest omdat je er de komende jaren tegenaan zult kijken. Denk goed na of je zelf wil gaan behangen of dat je daar een bedrijf voor laat komen. Het is namelijk wel een hoop werk om een kamer zelf te gaan behangen. Als je het zelf doet moet je niks overhaast doen want anders zal het behang niet stevig vastzitten.