Weggevers die ‘altijd goed’ zijn

Een geschenk uitzoeken voor een relatie is soms best lastig. Vooral in de zakelijke wereld weet je niet altijd wat diegene leuk of lekker vindt. Wat geef je dan? Het is bovendien het allerhandigst om van een bepaald product een aantal te laten bedrukken en in te kopen, voor het geval je iets om weg te geven nodig hebt. Daarom hebben we de beste weggevers voor je uitgezocht, die ‘altijd goed’ zijn om te geven. Wat iedereen gebruikt.

Koffie en thee lust iedereen

Het ligt er natuurlijk aan om wat voor gelegenheid en relatie het gaat. Moet het een aardigheidje zijn om aandacht te trekken? Of moet het wel wat luxer zijn om iemand te feliciteren of te bedanken? Laten we het eerst over dat eerste geval hebben, het aardigheidje. Het kan zijn dat je een potentiële klant over de streep wilt trekken. Dat kan perfect met een presentje. Iets krijgen is immers altijd leuk. Maar laat je daarvoor bijvoorbeeld petten bedrukken? Iets wat lang niet iedereen draagt. Grote kans dat die in een la of zelfs de prullenbak verdwijnt. Voor haast iedereen leuk om te krijgen is een handige koffie- en theebeker. Tegenwoordig zijn mensen veel onderweg en een kop koffie of thee tijdens de reis is dan fijn. En ook op kantoor óf thuis is een goede kop koffie of thee lekker. Daarom werkt bekers bedrukken altijd goed.

Luxere geschenken zijn geavanceerder

Mag het nog wel wat luxer zijn, dan zul je er toch haast niet onderuit komen om je te verdiepen in wat je relatie leuk vindt. Een fles wijn is zo gekocht, maar dat drinkt natuurlijk niet iedereen. Weet dat een onbruikbaar relatiegeschenk averechts werkt voor je merk. Een fles wijn kan dan ook leuk en aardig zijn, en dat is het voor de meesten. Maar als je dat geeft aan iemand die niet drinkt, sla je toch de plank mis. Een luxer geschenk waar overigens wel bijna iedereen blij van wordt, is een Rituals pakketje. Daarin moet uiteraard wel onderscheid worden gemaakt in man en vrouw, maar is altijd een goed idee.