Wil je een schaduwdoek kopen? Maak kennis met de producten van ZONZ!

schaduwdoek

Tijdens hete zomerdagen in Nederland is het lekker als je verkoeling op kunt zoeken in de schaduw. Daarvoor is het van belang om een plek te creëren waar je voldoende schaduw hebt. Ben je het zat dat er altijd een zware parasol in de weg staat? Kies dan voor een schaduwdoek. ZONZ Sunsails biedt een ruim assortiment standaard schaduwdoeken in verschillende kleuren, afmetingen en vormen. Uiteraard kun je bij ZONZ ook terecht voor een maatwerk schaduwdoek die je volledig kunt samenstellen naar je eigen wensen. Kies een schaduwdoek voor de ideale schaduw én een trendy uitstraling van jouw tuin of terras.

 

De voordelen van een schaduwdoek

Een schaduwdoek biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere zonwering. Een schaduwdoek kan het hele zomerseizoen buiten blijven hangen. Je kunt het doek makkelijk bevestigen en weer verwijderen. Je kunt het doek makkelijk opbergen en het neemt weinig ruimte in beslag, in tegenstelling tot een parasol. Een schaduwdoek is bestemd tegen weer en wind en kan dus ook tijdens een onverwachte storm buiten blijven hangen. De standaard schaduwdoeken van ZONZ zijn te bestellen in vijf kleuren en in verschillende vormen, zoals driehoek, vierkant, rechthoek en vijfhoek. De standaard schaduwdoeken zijn altijd op voorraad en kunnen binnen 2 werkdagen kosteloos thuis geleverd worden.

 

 

De service van ZONZ

Wanneer je een schaduwdoek bestelt bij ZONZ, zowel standaard als maatwerk, maak je automatisch gebruik van de volledige service van ZONZ. Bij ZONZ heb je twee tot vijf jaar garantie op UV-degradatie op alle producten. Het ruilen van een standaard schaduwdoek valt ook binnen de service van ZONZ. Als het doek niet naar wens is of niet past, kun je het doek omruilen of geld terugkrijgen. ZONZ is al jaren maatwerkspecialist op het gebied van zonwering en daarom zijn de werknemers altijd beschikbaar om mee te denken over een geschikt maatwerk schaduwdoek voor in jouw tuin of terras.

 

Een maatwerk schaduwdoek van ZONZ kan gemaakt worden met verschillende randafwerkingen. Je kunt kiezen voor de standaard gecurvde zijden, waardoor je het doek mooi strak kunt spannen met enkel bevestiging op de hoeken. Daarnaast kun je kiezen voor een doek met rechte zijden en ogen om de dertig centimeter. Dit doek is meer geschikt voor bevestiging rondom een pergola of in een frame.

 

Bestel gratis doeksamples voor jouw schaduwdoek op maat van ZONZ

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor schaduwdoek je wenst voor in jouw tuin? Via de webshop van ZONZ kun je gratis schaduwdoeksamples aanvragen, zodat je het materiaal van jouw voorkeur nog even in handen kan hebben. Tevens kun je zien of de kleur van jouw voorkeur past bij de tuinset. De samples worden gratis thuisbezorgd, zodat je, voor een bestelling te plaatsen, helemaal overtuigd bent van de kleur en het materiaal.

 

 

 

 

Geplaatst onder